Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

ABC Charity

Vi på Arndt´s brinner för att göra bra saker för barn och ungdomar både i Sverige och internationellt. Det är själva grunden och anledningen till att vi kämpar så hårt för att bli så bra som det bara går på försäljning och nätverkande. Vi har nu valt att fokusera våra ansträngningar på ett projekt som vi tycker så mycket om och det drivs av Filip Cederholm. Namnet är ABC Charity för att det handlar om att skapa bokstäver runt om i världen som är formade tillsammans av hundratals barn. Filip har som livsuppgift att skapa en bokstav i alla världens länder och samtidigt driva in så mycket pengar det bara går till världens alla barn.

När det skapas en ny bokstav är det ett stort event samtidigt för en stor grupp barn som oftast inte får vara med om något liknande annars i sitt liv. Det blir en fest med musik och god mat samtidigt som man tillsammans bygger en bokstav. Den här bokstaven fotograferas genom att Filip hänger högst upp i en kran och fotar barnen långt nedanför.

Dessa bilder säljs sedan och alla pengar går till en organisation som köparen väljer själv. Det kommer finnas lokala organisationer i varje land som kan dra nytta av intäkterna. Det är ju enklast för någon i Sverige att stöda en svensk organisation som man känner till och känner sig trygg med. Du kan tex köpa ditt namn med bokstäverna eller bara ha en fin bild att pryda kontoret med. Om du vill kan du även bli ambassadör och sponsra ett helt event och få din egna bokstav någonstans i välden.

Du bestämmer själv var och det kostar bara 6000 Dollar och då går hela summan till att ordna allt runt eventet. Barnen skall bland annat ha transporter och mat att äta. Det skall fixas underhållning och allt annat som gör det oförglömligt för alla barn. Du kan till och med åka dit och vara med men du får köpa din egen biljett för pengarna är öronmärkta till barnen. Du kan även besöka eventen utan att vara sponsor till en speciell bokstav.

Vi på Arndt´s kommer att göra vad vi kan för att sprida det budskap som ABC Charity har. Arndt´s Sales Academy har som sin huvudsakliga arbetsuppgift under sina studier att skaffa nya ambassadörer och sälja så många foton de kan. På sin examen lämnar de över allt som de lyckats få ihop till ABC Charity som i sin tur skapar allt det roliga för alla barn.

Jag hoppas verkligen att du vill vara med och stödja ABC Charity.

Vill du ge ett bidrag?

Tack! Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

ABC Charity