Studenter HT 2015

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vill du gå säljskolan?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Arndt´s Sales Academy

Mikael Arndt har utbildat och utvecklat ungdomar till att bli stjärnsäljare de senaste trettio åren. Det finns många miljonärer, stjärnsäljare, företagsledare som idag är djupt tacksamma att de fick börja sina karriärer med att bli utbildade av Mikael. Hans fokus på att skapa framgångsrika beteenden som i sin tur skapar de stora resultaten har gjort att han blivit en av de främsta när det gäller att utveckla säljare och säljchefer.

Att bli antagen till Arndts Sales Academy innebär att man kommer arbeta mycket med sin mentala inställning till allt i livet även om det är försäljning som vi fokuserar på. Vi skall vara en skola i världsklass och det innebär att vi kräver ett beteende av alla som börjar som är betydligt bättre än vad de flesta har. Alla elever som går den sex månader långa utbildningen arbetar praktiskt varje dag och blandar det med föreläsningar av de bästa i Sverige och internationellt. Alla elever bygger sina egna nätverk av hundratals företagskontakter under utbildningen vilket gör det enklare att hitta rätt jobb när de diplomerats.

Läs mer om Arndt’s Sales Academy på http://www.arndtssalesacademy.se

Sök till Arndt´s Sales Academy!

Vill du bli en av dom som kan välja vad du vill ha i lön? Kunna välja hur många timmar du skall arbeta? Kunna välja var du skall bo? Kunna välja vilket land du skall jobba i? Kunna välja vilka kläder du skall köpa? Kunna välja allt som harmed arbete att göra?
Allt det här är vardag för de absolut bästa säljarna och du kan bli en av dom om du är beredda att göra det arbete som krävs. Försäljning är ett underbart arbete för det spelar ingen roll hur gammal du är eller om du är kille eller tjej. Det enda som betyder något är om du vill göra det jobb som krävs för att lyckas och har tålamod att göra det.

Vi har informationsträffar där vi presenterar hur du kan bli en av de som får chansen och du kan se datum nedan. Känner du att du är en person som vill satsa allt ett halvår så är du välkommen att signa upp dig till någon av träffarna.

Läs mer om Arndt’s Sales Academy på http://www.arndtssalesacademy.se

Våra sponsorer