Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Två typer av medlemskap

Om du väljer att vara med i en Weeklygrupp så kan du välja två olika typer av medlemskap. Det första alternativet är att du kommer som gäst och anmäler dig till de träffar du vill besöka. Du kan komma som gäst till de tre grupper vi har en gång i månaden. Det innebär att du kan besöka en grupp i veckan om du vill utan att knyta upp dig till en speciell grupp. Tanken är att du som reser mycket ändå kan nyttja våra Weeklygrupper när det passar just dig. Våra grupper är uppdelade så att det endast skall finnas ett företag från varje bransch.

Det innebär att om det finns en snickare med i gruppen så är den branschen stängd och ingen annan snickare kan vara med. Det andra alternativet är att man blir medlem i en grupp och tar en av dessa platser, vilket man kan göra om den inte fylld av någon annan. Det är först till kvarn som gäller att ansöka om en plats. Dock så krävs det en intervju med Mikael Arndt för att säkerställa att rätt personer startar i våra grupper. Rätt personer för oss är de som vill bli bättre och är beredda att göra det jobb som krävs för att bli det. Vi söker fler medlemmar som vill bidra till att skapa en affärsgrupp med ett beteende i världsklass.

Reisen onsdag

Onsdagsgruppen på Hotell Reisen träffas mellan 08.00 – 10.00 för en härlig frukostbuffé med efterföljande nätverkande i anrik miljö. Kom och möt ett härligt gäng med massor av energi och nya idéer!

Reisen fredag lunch

På fredagar samlas vi också på Hotell Reisen men då med den drivna fredagsgruppen. Här möter du företagare från alla branscher som hjälper varandra till bättre affärer. Varmt välkommen du med!

Reisen fredag frukost

Fredagens frukostgrupp på Hotell Reisen träffas mellan 08.00 – 10.00 för en härlig frukostbuffé med efterföljande nätverkande i anrik miljö. Här spär vi även på med lite härlig fredagskänsla!

Därför skall du besöka Arndt’s även om du inte funderar på att bli medlem

Sättet att sälja har förändrats otroligt mycket de senaste åren och om du inte vill dö ut som dinosaurierna som en del stora företag har gjort de senaste åren behöver även du göra det. LinkedIn får två nya medlemmar i sekunden på grund av att affärsmänniskor över hela världen förstår att de måste anpassa sitt sätt att närma sig nya kunder. Kom och utvärdera vad Stockholms främsta affärsnätverk med fokus på försäljning kan erbjuda innan du avfärdar det med att du inte har tid.

Det är ingen som har tid över och därför kommer till oss. Vi samlar inte slöa, mindre framgångsrika som har tid över för att skapa nya affärer. Det vi gör är att samla folk som har alldeles för mycket att göra men ändå prioriterar att komma till oss för att de tjänar pengar på det. Ta med dig ett par kollegor och kom förbi på en frukost eller lunch.

Regler för topprestationer

Det finns en del regler som man skall följa för att få vara kvar i gruppen när man väl har kommit in. Det är enkla regler som vi tagit fram eftersom det också är de största skälen till att andra grupper hamnar i dvala och sakta förstör sig själva om de inte följs. Regel nummer #1 är att man deltar under de 40 veckor som vi har träffar. Det är krav på närvaro och det innebär att antingen är du som medlem där eller så har du ordnat en ersättare.

Din stol står aldrig tom, för om den skulle göra det av någon anledning får du byta grupp och börja i någon av de andra i mån av plats. Det kan bli så illa att det inte finns någon plats och då får man gästa grupperna enligt ovan istället.

Din ersättare kan inte vara någon som är medlem i gruppen på grund av att då skulle någon kunna sitta ensam där en morgon och vara ersättare åt alla andra. En ersättare som är på plats är lika mycket en ny affärsmöjlighet för alla i gruppen för den personen kommer med alla sina egna kontakter, där någon kanske är vår drömkontakt. Regel nummer två är att du ska bidra till gruppen med minst fyra affärsmöjligheter per månad. Affärsmöjligheter är att antingen bjuda in gäster till din grupp eller att ge referenser.

Det här är inga problem för någon som försöker, men det kan vara ansträngande om man inte försöker alls. Vi tar in medlemmar som vill att alla skall lyckas i gruppen. Vi är inte intresserade av medlemmar som bara ställer in skorna och hoppas att någon ska ge dem affärer utan att själva bidra med något.

Besök oss som gäst! Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Bjuda in gäster

I början av ditt medlemskap i Weekly är det lättast att ta med sig gäster eftersom du inte känner alla i gruppen tillräckligt bra för att kunna hjälpa dem med referenser. Alla gäster är välkomna om de tycker om att prata försäljning och vill träffa nya affärskontakter. Det är inga krav på att de skall vilja bli medlemmar efteråt. När du funderar på att bjuda in någon så behöver du inte känna personen väl, utan det kan vara någon du möter på dina kundbesök eller någon som försöker sälja något till dig. Eller varför inte någon av dina affärskontakter eller en av dina befintliga kunder?

Alla är välkomna att besöka oss och om de sedan vill komma tillbaka i framtiden så får de får ansöka om medlemskap. En gäst som kommer bara en gång och inte alls är intresserad av att bli medlem kan ändå bli en fantastisk kontakt för någon i gruppen och det är därför vi bjuder in gäster. För att få en struktur i inbjudningen av gäster får du välja en gästvecka som blir den vecka då du blir ansvarig för att bjuda in minst en gäst. Det är var tredje vecka som din gästvecka infaller och du väljer själv vilken vecka du önskar. Självklart får du även bjuda in gäster under alla andra veckor också, men det gör inte att du slipper din gästvecka. Vi på Arndt´s har dessutom cirka tio personer som också bjuder in gäster till de träffar vi har. Tillsammans skapar vi ett stort flöde av nya affärskontakter för oss alla.

Referenser

Alla medlemmar ska bidra med fyra affärsmöjligheter i månaden för att behålla sin plats i gruppen och det kan kännas lite skrämmande i början. Javisst, det kommer att kräva lite arbete men det enda du behöver fokusera på är att vilja hjälpa dina kollegor i gruppen och komma ihåg det i din vardag. Om du ägnar tio minuter per dag åt att hjälpa dina kollegor i gruppen så kommer du att vara en stjärna och klara det utan några som helst problem. Förutom gäster är det referenser som räknas som en av de affärsmöjligheter du skall bidra med.

Det innebär att du har ögon och öron öppna så att du kan notera när någon du känner pratar om eller som du vet är i behov av något som någon säljer i din grupp. Du skall inte försöka sälja åt din kollega i gruppen, utan du skall höra efter om den du känner som är i behov av något som någon i gruppen kan leverera. Om din kontakt skulle kunna tänka sig att låta din kollega i gruppen få 30 minuter för att presentera sitt erbjudande. Försäljningen får vi sedan sköta själva och det vi får är så kallad ”facetime”, vilket är det som bara blir svårare och svårare idag.

Något som är ett krav här är att du skall ha säkrat din referens genom att ha pratat med din kontakt innan du lämnar över referensen. Ibland kommer du känna att någon frågar efter din absolut bästa vän och du vill verkligen hjälpa till direkt och lämna över referensen direkt. Gör inte det utan ring först och kontrollera att det är ok. Det som annars kan hända är att du får badwill för det som du gjort som egentligen skulle vara något bra. Din kontakt kanske inte alls är intresserad och idag behandlar vi ibland inte säljare speciellt bra och du vet inte hur din kontakt mår precis då din gruppmedlem ringer för att presentera sitt erbjudande. Det är därför vi alltid skall ”säkra” referensen genom att alltid kontakta vederbörande innan vi lämnar över referensen.

Det är gäster och referenser tillsammans som lägst skall vara fyra per kalendermånad. Du kan se hur alla ligger till i din grupp när du är inloggad på vår hemsida arndts.se genom topplistan i respektive grupp. (Klicka här för att se)

Alla medlemmar i Weekly

Alla medlemmar i Weekly tillsammans med Arndt´s ansvarar för att det kommer gäster till våra träffar. Gäster är viktigt för de kommer med massor av affärsmöjligheter till alla som är medlemmar i gruppen. Någon som är din släkting, har barn på samma dagis som dig, är en leverantör, är en träningskompis och så vidare kan vara drömkunden för någon annan i gruppen. Om alla gör lite samtidigt blir det väldigt bra för gruppen.

Ibland kan det vara svårt att komma ihåg att bjuda in gäster och därför har vi våra gästveckor som är till för att vi alla skall kunna fokusera på sin vecka. Det innebär att man väljer en vecka som sedan återkommer var tredje vecka och då har man ansvaret tillsammans med de som valt samma vecka att ta med sig minst en gäst. Alla får självklart ta med gäster andra veckor också och man får självklart också ta med sig mer än en. Fråga gärna de som du bjuder in om de vill ta med sig någon vän eller kollega.

Arndt’s Weekly – referensnätverket

Vi har skapat Weekly för att du som medlem skall få ett strukturerat sätt att få nya heta leads som du kan presentera ditt budskap till. Vi vill också att du skall vara förberedd på rätt sätt när du träffar din potentiella nya kund och har därför säljutbildning varje vecka. Mikael Arndt som leder din grupp är en av de absolut främsta föreläsarna och säljtränarna i Sverige. Han blir din coach varje vecka mot nya försäljningsrekord. Vi har ett tema varje vecka som till exempel avslut, invändningar eller kundnytta. Efter ett år som medlem kommer du ha fått massor av tips som, om du följer dem, garanterat kommer att ha ökat din försäljning markant.

14-900