Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Utbildningar & Föreläsningar

Arndt´s har en ”mission in life” och det är att alla vi möter skall förstå vad som händer när man sätter en struktur över sin utveckling som säljare/säljchef. Något så enkelt som att läsa en halvtimme om dagen borde väl alla kunna få till. Verkligheten är att de flesta i Sverige läser mindre än en bok om året. Konkurrensen suger därute och väldigt många säljansvariga VD, ägare, försäljningschefer, tillåter sin personal att låta bli att studera försäljning. De tillåter sina säljare att oftast inte göra någonting alls och om du är en sådan person har du nu ett val. Läs vidare eller fortsätt att låta konkurrenterna komma närmare eller dra ifrån. Det enda du kan vara säker på är att konkurrensen kommer bara bli tuffare för varje vecka som går. Antingen blir dina säljare bättre på grund av att de tränar försäljning eller så blir de sämre på grund av att någon tillåter dom att låta bli.

14-900

Ställ de här enkla frågorna

Här bredvid hittar du några enkla frågor som du borde ha koll på och du borde kräva detsamma av dina säljare.  Vi har utbildat och föreläst för säljare och företagsledare i mer än 20 länder. Allt från Moskva till Maputo i Mozambique och London har vi tränat säljare med samma program och alla som följer vårt program ökar sina säljare dramatiskt. Det spelar ingen roll om det är säljare som tjänar en miljon i månaden eller hundra kronor i timmen som vi tränar. Alla ökar sin försäljning!

Du kan anlita Mikael Arndt till din konferans, kick off eller som bollplank till din styrelse. Möjligheterna är många och varje dags om du väntar missar du nya sköna intäkter.

 • Hur många säljare har du? Varför är det just så många?
 • Vad läser dina säljare just nu om försäljning? Vad läser du själv?
 • Vilka säljsajter på nätet är dina favoriter? Vilka är dina säljares?
 • Hur många gånger om dagen spelar du in dina samtal så du kan lyssna på dom?
 • Hur många gånger per dag lyssnar du på dina säljare?
 • Hur många gånger gör du sambesök?
 • Skrev du ned dina mål i morse? Skrev dina säljare ned sina mål i morse
 • Hur många frågor ställer dina säljare i genomsnitt? Hur många följdfrågor?
 • Hur många gånger frågar de efter order?
 • Vilka podcasts lyssnar du på om försäljning?
 • Hur många nyhetsbrev får du varje dag om försäljning?
 • Är du och dina säljare proffs på LinkedIn?

Mästaren

Bli en säljare i världsklass på fyra halvdagar eller två heldagar

Att bli en fantastisk duktig säljare handlar om att arbeta med de beteenden som skapar en säljare i världsklass. Många vet vad man skall göra men av någon anledning låter de bli. All information som behövs finns ute på internet men det hjälper inte de allra flesta alls. Mästaren är en utbildning för de som är beredda att göra det som krävs för att bli duktiga säljare. Det går fort att bli mycket bättre och tar flera år av hårt arbete och studier för att bli en Mästare.

Mästaren kan köpas som en öppen utbildning med fyra utbildningstillfällen under ett år. Den kan också köpas som en anpassad företagsintern utbildning och då gör man det antingen under två heldagar eller under en längre tid med läxor och uppgifter mellan utbildningstillfällena.

Mikael Arndt har utbildat och tränat tusentals säljare från över tjugo länder. Bland de ryska, kroatiska, franska, polska, engelska, sydafrikanska, norska, och många andra har det visat sig att konceptet som Mikael har tagit fram fungerar för alla överallt. Fokus ligger på att säljaren får fokusera på det som han eller hon kan påverka själv och inte som de flesta gör när de oroar sig för allt i hela världen. Mästaren fungerar lika bra för de som aldrig har arbetet med försäljning tidigare som de som är rutinerade och har varit med på alla möjliga utbildningar tidigare.

Mästaren tar upp tio spännande ämnen

1. Målen som skapar motivation och drivet hos säljaren
Statistiken säger att 2-3 procent av befolkningen är målfokuserade och vi vet att 100 procent av de främsta säljarna har valt att de vill vara framgångsrika. Därför ser vi till att alla deltagare får skapa sin egen tio i topplista över vad som är viktigast i världen för dom just nu. Det är de anledningarna som kommer få dom att komma tidigare till jobbet och gå senare samt att alltid göra sitt allra bästa. Säljare springer snabbt för sin egen skull först och vi måste hjälpa dom att hitta de äkta anledningarna för att få oss själva och våra kollegor att prestera på topp. Vi visar hur man får upp till 80 gånger större chans att nå sina främsta mål samt var de största fällorna är.

2. Inledningar som gör att folk vill lyssna på säljarna
Här tappar säljarna sina samtal redan efter bara någon sekund om de gör fel och det helt i onödan. Mikael berättar om hur du gör rätt och samtidigt undviker de största felen som nästan alla gör.

3. Frågorna avgör om säljarna lyckas
Att ställa smarta, relevanta, intelligenta frågor är något som nästan är en egen konstnärsform för det betyder nästan allt om säljarna skall lyckas med sin försäljning. Ändå gör de flesta helt fel. Mikael visar här hur de skall göra för att lyckas för att ställa relevanta, smarta frågor som får kunderna att förstå varför de skall köpa utan att säljaren behöver trycka in ordern.

4. Varför pratar inte säljarna kundnytta när det är det enda kunderna köper
Vi är endast intresserad av att köpa det som är bra för oss som kunder. Det som säljarna oftast pratar om är vad de gör och inte hur det påverkar oss som kunder. Att sälja kundnyttan är något som gör att alla kunder förstår varför de skall köpa av säljaren och hennes företag. Mindre än en procent gör det här bra. Mikael ger säljarna de magiska orden som får alla att förstå vad de säljer. Räkna med att sju av tio som tackar nej inte ens har förstått varför de skall köpa

5. Avsluten som ger säljarna fler order än de kan drömma om
De flesta säljarna besöker sina kunder med ett enda fokus som är att sälja något. Ändå lämnar många besöket utan att ens fråga efter order. Om de mot förmodan frågar är det oftast väldigt mesigt. Mikael visar här de fem enklaste avsluten som gör att de snabbt ökar försäljningen. Säljaren får också veta när de skall fråga för att få störst möjlighet till ett köp.

6. Svaren till alla säljarnas invändningar
Försäljning vore ett arbete som alla säljarna skulle älska bara man slapp alla de där förbaskade invändningarna. Mikael visar här hur säljarna skall ta hand om dom och hur de kan förbereda sig så att de alltid har alla svar de behöver. Att förstå hur kunden köper visar tydligt att det är mycket enkelt att slippa de flesta av invändningarna som uppstår och Mikael berättar hur.

7. Merförsäljning är säljarnas snabbaste sätt att öka försäljningen
De kan sälja mer till sina existerande kunder och även hitta helt nya saker att sälja till dom. Mikael berättar om hur de snabbt kommer igång och vad som krävs för att lyckas.De får ett verktyg som är skapar stora intäkter på väldigt kort tid som de kan börja använda dagen efter utbildningen.

8. Börja nätverka nu och låt säljarna sluta ringa kallt!
Är du och dina säljarna några av dom som tycker allt annat är viktigare än att nätverka? Då är ni som de sista dinosaurierna. De som nu är utdöda för att de inte kunde anpassa sig till verkligheten. Mikael berättar om hur ni skall bli en grymma nätverkare och hur ni skall undvika de som bara gör det för att de inte har några kompisar.

9. Boka dina besök som de bästa säljarna gör.
Är du en av dom som betalar upp till 5000 kronor för dina säljares besök för att de skyller på att de inte har tid så kommer du spara massor av pengar här. Enbart den här delen kommer att betala för resten av utbildningen omgående. Mikael berättar hur vi ser till att få de besök vi behöver för att klara våra säljmål.

10. De bästa säljarna är fantastiska analytiker
Att bli en av de bästa innebär mycket uppföljning av vad de gör och att varje dag finslipa detaljerna som gör att de fullkomligt krossar sina konkurrenter. Du och dina säljare måste ha koll på sitt nuläge så att du och de vet vad de skall förbättra.Att vara en fantastisk säljare är att inse att man skall bli lite bättre varje dag och det går bara genom en bra analys så man vet vad man skall arbeta med för att vässa sig.